Om företaget

Om Localfind

Innovation, Precision, Dedikation för lokal synlighet och global närvaro. 

10

års erfarenhet inom webb & digital marknadsföring

99

Kundnöjdhet med framgångssagor

40

Medarbetare med spetskompetens från hela världen.

Vår historia

Vår resa började år 2012 med en vision om att förändra spelplanen för digital närvaro och marknadsföring. Grundat som Qasumi Webmedia, tog vi sikte på att utmana den etablerade normen och erbjuda kvalitativa digitala tjänster till ett pris som var rättvist och rimligt för alla företag. Inspirerade av våra kunders berättelser om överpriser och brist på engagemang hos andra aktörer på marknaden, bestämde vi oss för att vara annorlunda. Med en decentraliserad modell och fokus på att samla global expertis skapade vi en affärsstruktur som bröt ny mark. År 2020 tog vi det stora steget att byta namn till Localfind för att bättre spegla vår vision och det breda utbud av tjänster vi erbjuder idag.

Om Localfind

Localfind är en banbrytande aktör inom digital marknadsföring och webbutveckling, med en djup passion för att stödja företag att växa och synas online. Med över 12 års erfarenhet och ett team av 42 experter världen över erbjuder vi skräddarsydda lösningar inom webb, media och marknadsföring. Vår dedikation till att tillhandahålla högkvalitativa tjänster och att överskrida förväntningarna gör oss till en pålitlig partner för företag som strävar efter digital framgång.

Vi förstår att varje företag är unikt och därför strävar vi efter att leverera skräddarsydda lösningar som passar specifika behov och mål. Genom att kombinera vår expertis med innovativa strategier och avancerad teknologi arbetar vi för att maximera våra kunders digitala närvaro och hjälpa dem att uppnå långsiktig framgång.

Ambitioner & Visioner

Vår vision är att vara en banbrytande kraft inom den digitala världen och att vara en partner som företag kan lita på för att maximera sin digitala potential. Vi strävar efter att vara ledande inom innovation och att alltid ligga steget före när det gäller teknologiska framsteg och marknadsföringstrender. Med dedikation till att lyssna på våra kunders behov och en outtröttlig strävan efter att leverera enastående resultat, fortsätter vi att vara en pålitlig och framgångsrik partner för företag runt om i världen.

Varför väljs oss?

Vår affärsmodell - din framgång

Hos Localfind är vi drivna av att vara pionjärer inom den digitala världen. Vi är inte nöjda med att bara följa trender, vi strävar efter att skapa dem. Med vår ständiga hunger för innovation och förnyelse är vi ständigt på jakt efter nya sätt att maximera våra kunders digitala potential.

Expertis & Innovation

Vi sätter standarden för branschens bästa praxis genom vår banbrytande forskning och vår passion för innovation. Vårt team av experter är dedikerade till att leverera kreativa och effektiva lösningar som tar ditt företag till nya höjder.

Kvalitet & Tillförlitlighet

Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och tillförlitlighet. Med vår beprövade track record och vårt fokus på att leverera överlägsen service kan du lita på oss för att leverera resultat av högsta kvalitet varje gång.

Kundfokus & Engagemang

Vi värdesätter varje kundrelation och är dedikerade till att skapa en personlig och meningsfull upplevelse för dig. Med vårt starka engagemang och vår passion för att hjälpa dig att lyckas, kan du vara säker på att vi alltid finns där för att stödja dig på din digitala resa.

Timeline

Milstolpar i vår resa mot marknadsledande position

Vår resa har varit en resa av ständig utveckling och anpassning för att skapa den heltäckande och banbrytande affärsmodell vi stolt presenterar idag. Genom åren har vi uppnått flera betydelsefulla milstolpar som har definierat vår framgångsrika resa mot att bli marknadsledande.

Vår affärsmodell grundades

  • 2011

Vår affärside grundades med att skapa innovativa digitala lösningar till marknadens lägsta priser under namnet Qasumi Webmedia.

Verksamheten ändrade namn till Localfind

  • 2022

Vi utökade vårt digitala utbud, och bytte namn till Localfind och lanserade under Januari 2022 vår företagskatalogsida som en betaversion. 

Vi började arbeta dedikerat åt företag

  • 2023

Vi ändrade om vår verksamhetsstruktur och började 2023 att fokusera på att arbeta dedikerat till ett urval av företag för att maximera deras tillväxt.

Ny webbplats & vårt eget webbhotell lanserades

  • 2024

Vi lansera denna nya webbplats och startade upp både vår webbhosting tjänst samt bokningshemsida.se för företag som inte är i behov av vårt dedikerade arbete.