Effektiv social media hantering ✨

Maximera er närvaro på sociala medier med professionell hantering och content creation.

Spara tid och slipp komplex sociala medier, algoritmer, tidskrävande innehållshantering och överväldigande uppgifter.

Med vår professionella social media-hantering får ditt företag en skräddarsydd lösning och ert eget dedikerade team för era sociala medier kanaler, allt under ett tak.

Vi tar hand om allt från strategisk planering och innehållsskapande till daglig övervakning och interaktion med er publik. Vårt team finns tillgängligt dygnet runt för att maximera er synlighet och framgång på sociala medieplattformar till ett fast och överkomligt månadspris.

Professionell hantering av era sociala kanaler.

Optimera och förstärk ditt varumärkes närvaro på sociala medier med vår professionella hanteringstjänst. Vi tar hand om allt från skapandet av visuellt tilltalande innehåll till att öka synligheten för ditt företag med de senaste algoritmerna och tekniken. 

Vad är dedikerad social media hantering?

Ert företags eget expertteam för sociala medier för effektiv innehållshantering och tidsbesparing

Det är både tidskrävande och ansträngande att navigera genom den snabbrörliga världen av sociala medier på egen hand. Även om ni eller era medarbetare kanske är skickliga på att skapa innehåll och göra inlägg på era sociala medieplattformar, kan de sakna den djupgående expertis som krävs för att driva en framgångsrik social media-strategi. Detta kan resultera i en känsla av överväldigande, frustration och bristande resultat.

Med Localfind blir det enkelt för er. Vi erbjuder inte bara hantering av era sociala medier utan ger er också tillgång till ett dedikerat team med expertis inom sociala medier, inklusive strategiutveckling, målgruppsanalys, innehållsskapande och interaktion med er publik. Detta innebär att ni inte bara får motsvarande en medarbetares arbetsinsats utan tre gånger så mycket arbete utfört på samma tid det skulle ta för en enskild medarbetare.

Fördelar med Social media hantering

Vi arbetar efter dem senaste algoritmerna för att säkerställa bästa resultat.

Era egna Social media-experter

När ni väljer Localfind för er Social Media-hantering tilldelas ni en dedikerad social media-ansvarig och en kreatör som arbetar dagligen för ert företag. Er tilldelade kontaktperson ser till att era önskemål och behov tas tillvara på för bästa möjliga resultat.

Flexibel arbetskraft efter behov

Fördelen med vår unika decentraliserade plattform är att vi kan tilldela extra medarbetare för just ert företag vid särskilda tillfällen då behoven är extra omfattande – utan att det kostar något extra. 

Anpassning efter valda plattformar

Vi hjälper er att bygga ert varumärke på de sociala plattformar där ni önskar synas och nå nya kunder. Vi kan arbeta med plattformar som Facebook, Instagram, TikTok, Linkedin, Pinterest, och fler. Vår tjänst inkluderar även backlinks-arbete på olika forum och Reddit.

Vi är ständigt uppdaterade

Våra social media-hanterare håller sig ständigt uppdaterade med de senaste algoritmerna på de största plattformarna. Detta för att säkerställa att ert företag inte bara växer och engagerar befintliga och potentiella kunder, utan också håller sig aktuell och lockande.

Professionell fotografering & filmning

I vår service ingår professionell fotografering och filmning av företaget, personalen, produkter och mer, utan extra kostnad. Detta material kan användas fritt, även på sociala medier. Eventuella transportkostnader kan tillkomma i vissa fall men våra fotografer har möjligheten att ta sig över hela landet. 

Plattformsanpassad annonsstrategi

Vi erbjuder kostnadsfri annonsering varje månad för att ytterligare stärka ert varumärke och nå fler potentiella kunder. Vi kan också allokera resurser för att förstärka varumärket på valda plattformar. Vid önskemål kan budgeten för annonskampanjer ökas för ännu mer synlighet och effekt.

Detta ingår i social media hantering

Social media insatser

Social media insatserna anpassas efter varje enskild företags behov, önskemål och målgrupp. 

 • Strategisk planering och strategiutveckling för sociala medier​

 • Kontinuerlig publicering och interaktion med följare​

 • Mätning och analys av resultat för att optimera strategier​ med regelbundna uppföljningar

 • 1 personlig kontakt, en social media hanterare och en kreatör som arbetar dagligen för ert företag.

 • Valfritt antal plattformar med arbetsinsats på upp till 80 timmars arbetstid per medarbetare och månad.

 • Rapporter, analyser och regelbundna uppföljningar

Mediahantering

Mediahantering ger ert företag en rad förmåner utöver det som ingår i social media insatserna. Allt nedan ingår men går självklart att anpassas.

 • Fotografering och filmning av företaget, personal eller produkter.

 • Vi bjuder företaget på kostnadsfri annonsering på dem plattformar där företaget behöver stärkas utöver det budgeten ökas vid behov av företaget för ännu mer synlighet.

 • Möjligheten att ändra strategi och plattformar om behovet finns för det.

 • Kontenuerlig arbete med nya kreativa bilder och filmer i enlighet för publicering anpassat efter ert företags valda omfattning i antal arbetstimmar per månad.

 • Varumärkesmedvetenhet och varumärkesidentitetshantering

Effektiv Social Media marknadsföring utan ansträngning

Har ni någonsin undrat varför alla timmar ni lagt på sociala medier inte ger resultat? Oavsett hur mycket ni publicerar, verkar det inte leda till någon märkbar förtjänst.

Detta beror på att sociala medier ständigt förändrar sina algoritmer. Att bara publicera visuellt tilltalande innehåll är inte längre tillräckligt – särskilt om detta innehåll och dess budskap inte når ut till er önskade målgrupp och ingen ser era inlägg.

På Localfind har vi specialister som vet exakt vad som krävs för att lyfta ert företag på sociala medier och attrahera nya potentiella kunder, samtidigt som vi håller ert företag intressant och aktuellt för era befintliga kunder.

När ni väljer social media-hantering från Localfind, implementerar vi de senaste algoritmerna för ert företag och skapar tillväxt på sociala medier som ni aldrig tidigare upplevt.

Vanliga frågor & svar

Utforska alla våra vanligaste frågor och svar genom att klicka här nedan för att komma till vår frågor och svar sida.

Hur beräknas arbetstimmarna?

Grundpaketet inkluderar 40 arbetstimmar per månad, vilket representerar den faktiska tiden våra experter spenderar på era valda plattformar. Om behovet är högre kan varje medarbetare lägga till upp till 80 timmar innan tjänsten behöver förstärkas med extra personal.

Exempel:

Om ert behov är daglig publicering och interaktion med era kunder och ni har 40 timmar per månad, fördelas dessa 40 timmar på 20 dagar (arbetsdagar), vilket innebär 2 timmars arbete per dag. Med paketet på 80 timmar skulle detta exempel innebära 4 timmars arbete per dag. Den valda tiden spenderar vi dedikerat med ert företag med de åtgärder som är avtalade.

Innan avtal tecknas kan ni välja mellan 10, 20, 40, 60 och 80 timmar per månad. Vid 80 timmar per månad allokerar vi resurser, såsom extra personal, utan extra kostnad om era behov är mer omfattande än vad som ingår i grundpaketet.

Vad för åtgärder kan ni genomföra för mitt företag?

När det gäller sociala medier håller vi ditt företag aktuellt och levande genom att regelbundet publicera nya inlägg. Vi kan skräddarsy och implementera specifika kampanjer som ni planerar, och vi skapar allt visuellt innehåll, inklusive bilder och filmer.

Utöver detta övervakar vi allt resultat noggrant, analyserar data och anpassar vårt innehåll för att nå ut till och engagera så många potentiella kunder som möjligt samtidigt som vi bygger upp er följarskara.

Om arbetet inkluderar att delta i diskussioner och svara på kommentarer och meddelanden, så utför vi även detta som en del av vårt dagliga arbete.

Vi arbetar helt enkelt på uppdrag av er och genomför de uppgifter som ni önskar.

Vad är varumärkeskännedom & identitet och hur ingår det?

Varumärkeskännedom och varumärkesidentitet, även kända som ”brand awareness” och ”brand identity” på engelska, är avgörande aspekter av vårt arbete.

Varumärkeskännedom handlar om hur väl kunder känner till och känner igen ert varumärke. Det handlar om att skapa en stark närvaro och igenkännlighet för ert företag i kunders medvetande.

Varumärkesidentitet å andra sidan är den unika personligheten och uttrycket för ert varumärke. Det inkluderar era profilfärger, typsnitt, grafiska element och andra visuella och verbala element som definierar hur ert varumärke kommunicerar och uppfattas av andra.

I vår tjänst ingår det att säkerställa att varje inlägg och allt innehåll håller en röd tråd med ert företags varumärkesidentitet. Detta innebär att vi använder era profilfärger, typsnitt och andra grafiska element konsekvent för att stärka varumärkeskännedomen och skapa en enhetlig upplevelse för era kunder.

Om ni ännu inte har en etablerad varumärkesidentitet när ni ansluter er till vår tjänst, så hjälper vi er att utveckla och definiera dessa element så att ert varumärke kan kommunicera tydligt och konsekvent med er målgrupp.

Hur länge gäller avtalet?

Avtalets längd varierar beroende på varje klients specifika förutsättningar och önskemål.

Den minsta avtalstiden är vanligtvis 3 månader. Detta beror på det omfattande arbetet som krävs för att säkerställa att ditt företag uppnår de bästa möjliga resultaten.

Priset per månad beror till stor del på längden av avtalet. Generellt sett blir det mer kostnadseffektivt ju längre avtalstid du väljer.

Standardalternativen inkluderar avtal på 3, 6, 12 och 24 månader. För mer etablerade företag  och där man vill ”låsa” sitt pris under en längre period kan det finnas alternativ för avtal på 48 och 60 månader i vissa fall.

Får jag gratis annonsering och hur mycket?

Ja, i vårt social media hanteringspaket inkluderar vi gratis annonsering på valda sociala mediekanaler varje månad för att stärka er närvaro. Detta ingår helt kostnadsfritt.

Dessa annonser är inriktade på att stärka era sociala mediekanaler genom att öka antalet likes, följare och kommentarer. Samt stärka om en viss kanal har gått lite sämre än de andra. Det är en bonus som vi ger er utan några villkor.

Den exakta summan vi investerar i ert företag varje månad kan variera något och beror också på vilket paket (tidsmässigt) ni väljer. Observera att detta erbjudande enbart gäller vårt dedikerade social mediahanteringspaket samt vår kompletta holistiska marknadsavdelning och inte våra andra tjänster.

Hur fungerar fotografi & Filmning?

När ni väljer vår sociala mediehantering tar vi hand om allt inom medieproduktion, vilket inkluderar fotografi och filmning. Detta ingår i paketet och genererar inga extra kostnader för er.

När det gäller fotografering och filmning där vår personal behöver vara på plats hos er kan transport- och logistikostnader tillkomma, även om själva tjänsten i sig är gratis. Denna tjänst kan endast utnyttjas en gång per månad. För fler tillfällen per månad tillkommer en extra kostnad.

Vi erbjuder fotografering och filmning för att säkerställa att vi alltid har nytt och fräscht material att arbeta med när vi skapar innehåll för era sociala medier. Ni kommer att få alla bilder och filmer samt råmaterial levererat för er användning, och ni äger rättigheterna till allt material.

Det är viktigt att notera att fotografering och filmning inte räknas in i arbetstimmarna eftersom detta ingår utan extra kostnad. Det är ett extra värde vi tillhandahåller för att förbättra kvaliteten på ert sociala medieinnehåll.

Vad är fördelen att ha ett dedikerat team istället för en anställd?

Fördelarna med att ha ett dedikerat team jämfört med att anställa en enskild person inkluderar tillgänglighet, kompetens och pris.

 1. Tillgänglighet: Ett dedikerat team kan erbjuda en högre grad av tillgänglighet jämfört med en enskild anställd. Med fler personer till hands kan ni få snabbare svar och hantering av era behov, även utanför vanliga arbetstider.

 2. Kompetens: Genom att ha ett team av specialister har ni tillgång till en bredare kompetensbas jämfört med en enskild anställd. Varje individ i teamet kan ha olika expertisområden, vilket möjliggör en mer mångsidig och effektiv hantering av era behov.

 3. Pris: Att anställa en enskild person kan vara förenat med höga kostnader, inklusive löner, arbetsgivaravgifter och sociala avgifter. Med ett dedikerat team betalar ni endast för tjänsten och får en bättre kostnadseffektivitet jämfört med att anställa och underhålla en enskild anställd.

Vår sociala mediehanteringstjänst erbjuder ett dedikerat team bestående av en social media ansvarig, en kreatör och en personlig kontakt som följer upp arbetets gång för att säkerställa maximala resultat för er. Med vårt 80-timmarspaket kan vi också förstärka teamet med fler medarbetare vid behov, exempelvis under högtider eller kampanjer, utan extra kostnad för er. Detta innebär att ni får tillgång till högre tillgänglighet och kompetens till en lägre kostnad jämfört med att anställa en enskild person.

Går det att ordna fysiskt möte med er?

Absolut, vi kan arrangera fysiska möten med er. Vi har möjlighet att resa över hela Europa för kundmöten, vilket vi ofta gör. Dock, eftersom vi är en decentraliserad byrå, kan vi för närvarande endast erbjuda kostnadsfria fysiska kundmöten i Södra Sverige.

För möten på andra platser erbjuder vi istället videomöten eller telefonsamtal, om det är att föredra för er. Om ni ändå föredrar att träffas fysiskt utanför Södra Sverige, kan detta ordnas mot en transport- och logistikostnad. Vi är flexibla och kan anpassa oss efter era preferenser för att säkerställa en smidig kommunikation och samarbete.

Så här går det till

Processen att gå med i 4 enkla steg

Alla våra dedikerade arbetsinsatser följer 4 enkla steg som är nogrant utformade för att vi ska kunna leverera bästa möjliga resultat i enlighet med just era förutsättningar, behov och målsättningar.

01.
Introduktionsmöte

Vårt introduktionsmöte har som syfte att skapa en ömsesidig förståelse för både er och ert företag, samt att klargöra era förutsättningar, behov och målsättningar. För att säkerställa hög tillgänglighet och bästa möjliga service för våra klienter, anser vi att en god kemi mellan oss och er är avgörande. Kvalitet prioriteras före kvantitet, och om vi känner att vi inte kan leverera toppresultat, väljer vi hellre att tacka nej till uppdraget än att kompromissa med våra höga standarder eller trivsel i samarbetet.

Efter detta samtal som görs antingen via telefon, videomöte eller fysiskt möte kommer vi sedan att analysera all information och ha diskutera mellan våra medarbetare hur vi kan leverera bästa möjliga resultat.

Datum och tid för steg två bestäms här.

Introduktionsmöte
02.
Presentation & prisförslag

I detta andra samtal presenterar vi oss och vad vi kan och kommer kunna göra för ert företag. Vi levererar en preliminär plan hur de första 3-12 månaderna skulle kunna se ut och vad denna grunden skulle innebära för er resultatmässigt. 
I samband med detta lämnas även prisförslag. som baseras era behov och dom timmar som bedöms för att uppnå den målsättningen.

03.
Signering av avtal & initial betalning

Om allt känns rätt under presentationen och det föreslagna priset passar, kommer ett avtal och den initiala fakturan att skickas till er e-post för snabb och enkel hantering. Den initiala fakturans belopp motsvarar perioden från den dagen då avtalet signeras tills nästa fakturaperiod. Beloppet är beräknat genom att dela det totala månadsbeloppet med antalet dagar i månaden och multiplicera med antalet dagar kvar tills nästa fakturaperiod.

04.
Välkommen ombord

Nu påbörjar vi arbetet omedelbart och inbjuder er till vår kundportal samt till en direktchatt med er personliga kontakt, som ni kommer att samarbeta med regelbundet. Er personliga kontakt kommer att ansvara för att hålla regelbundna uppföljningar med er och ni kommer att ha tillgång till ett enda telefonnummer för alla frågor och ärenden som rör er webbplats. Vi finns tillgängliga alla dagar i veckan för att säkerställa att ni får den bästa servicen.

Vänta inte - det finns endast begränsat antal platser kvar.

Våra dedikerade arbetsinsatser erbjuds endast i ett begränsat antal för att säkerställa att varje enskild klient får den högsta tillgängligheten och den bästa servicen.

Just i skrivande stund kan vi bara acceptera 7 nya partners.

Vi kommer att kontakta er inom 12 timmar men oftast mycket snabbare.